Viikko 47

Maanantai

Maanantai aamuna kakkoset tulivat kello 8.45 eka tunti oli enkkua. Sitten tuli välitunti joka kesti puolituntia. Ykkösillä alkoi koulu 10.00 jollon oli kaksoistunti liikuntaa. sitten 11.25 oli ruokailu. Sitten oli pitkä välkkä joka kesti varttitunnin. Sitten kakkosilla oli kaksoistunti historiaa ja sitten he pääsivät koulusta 14.00. Taas ykkösillä matikkaaa ja enkkua. Sitten niillä oli pikku välkkä joka kestää 15 minsaa. ykkösten viimeinen tunti oli kolmeen musiikkia.

Tiistai

Tiistaina 1-ryhmällä koulu alkoi klo 8.00 ensimmäinen tunti oli äikkää ja enkkua ja sitten klo 8.45 vaihettiin toisin päin. 2-ryhmällä alkoi kolu klo 8.45 ja heidän ensimmäinen tunti oli matikkaa. Välkän jälkeen oli äikkää ja ennen ruokailua vaihettiin ylttiin. Pitkän välkeen oli taas ylttiä silloin käytiiin esityksiä läpi, mutta ei saatu kaikkia esityksiä käytyä.

Keskiviikko

Kaikilla alkoi 8.45 jolloin ykkösillä oli matiiikkaa ja kakkosilla äikkää. siten oli vällkkä joka kesti puolituntia sen jälkeen matikkaa kaikilla. matikan jälkeen oli ylttiä vähän aikaa ja oli ruokailu. itten välkän jälkeen oli lisää ylttiä käytiin esityksiä kakkosilla loppui koulu ja ykkösryhmäällä jatkui lukutunnilla.’

Torstai

Kakkos ryhmällä alkoi koulu 8.00 jolloin kakkosilla oli englantia ja äidinkieltä.Ykkös ryhmällä alkoi koulu 10.00 jolloin ykkös ryhmällä oli ekaksi uskontoa ja kakkos ryhmällä oli liikuntaa ja vaihdettiin puolessa välissä että ykkös ryhmäläiset menivät liikuntaan ja kakkos ryhmäläiset menivät uskontoon. Sen jälkeen mentiin ruokailun kautta välkälle. välkän jälkeen kakkosilla oli kässää ja ykkösillä hissaa. kaikilla koulu loppui 14.00.

Perjantai

Perjantaina oli ekaksi matiikka kakkosilla taas ykkösillä kaksois tunti kässää äikkä oli kakkosilla 8.45 oli musiikkia. Välkän jälkeen oli kaksoistunti ylttiä jolloin me esityksiä (josain vaiheessa käytiin syömässä sitten oli välkkää ja sen jälkeen kaksoistunti valinnaisia. Sen jälkeen alkoi viikon loppu.

T: Daniel, Niklas ja Hilma

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s