Viikko 3

Maanantai

Maanantaina meillä oli matikkaa, äidinkieltä ja teimme räppiä. Matikassa kertasimme viime jaksoa matikankirjasta . äidinkiellessä teime runoa/räppiä. Jokainen ryhmä  teki erillaista räppiä . Joku räppi voi mennä Oulun koulun kohinaa- lehtee. Saimme myös matikan vihkon johon piti merkitä tämän viikon ajan oulun säästä ja jonkun muun kaupungin säästä.

 

Tiistai

Tiistaina oli kolmen päivä ja kaikilla alkoi kymmeneltä. saimme ympistä myös diagrammi tehtävän ja oli myös musiikkia. Musiikissa lauloimme ja teimme vihko tehtäviä.Laulaminen oli haskaa.Musiikkissa oli myö muuta.

 

Keskiviikko

Keskiviikkona oli matikan  koe , ymppiä,osalla englantia. Matikan koe oli vähän kuin testi ja se oli osalle vaikea. englantia oli 2 ryhmällä . Heillä oli uusi opettaja . Hänen nimi on Johanna. Ympissä teimme posteria joka liittyy hyvään elämään.

Torstai

Torstaina tarkistimme matikan kokeet , teimme uskontoa ja yhteikunta oppia .Uskonnossa kuuntelimme tarinan ja kertasimme Jeesuksen urotekoja. Uskonto oli ihan okei. Kaikilla oli ihan hyvät kokeet.

Perjantai

Meillä oli tänään äikkää, enkkua ,matikkaa ja hiihtoa. Hiidimme noin tunnin ja se oli raskasta. Ruoka oli hyvää ja monilla oli jano hiihdossa. Tälainen oli tämä viikko  T: Järjestäjät

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s