Luokan blogi vko 41

Hei!

Viikkomme alkoi maanantaina kuvaamataiteen merkeissä. Teimme 3-ulotteisen työn loppuun ja esittelimme niitä luokalle. Tiistaina oli pitkä päivä harjoittelimme beat I comppia. Keskiviikkona ympin tunnilla tutustuimme petoeläimiin.Torstaina pääsimme sisäliikunnantunnilla ilmaisemaan erilaisia tunteita äidinkielen tehtävässä. Seuraavanpäivän aamuna ykkösryhmällä oli matikan pistokoe se meni hyvin kaikilla, joka oli kakkosryhmällä jo torstaina.

Kirjoittajat: Emmi, Ada, Kaapo (järjestäjät)

Opettajan terveiset:

Mukava viikko on  ollut. Työskentely sakarassa on alkanut sujumaan paremmin. Työrauha on ollut perushommissa hyvä. Hiukan alkaa väsymyksen huomaamaan aamukokoontumisessa, jossa pitäisi kuunnella päivän ohjeita ja päivän yleiset asiat. Hyviä keskusteluja on meillä ollut lapsien ja vanhempien kanssa ja ensiviikolla niitä vielä jonkinverran jatketaan. Liikuntavarusteita on sisäliikunnasta puuttunut osalla. Ensiviikolla jatkuu sisäliikunta (to ja pe) ja silloin pitääkin olla mukana urheiluhousut tai shortsit, vaihtopaita ja pyyhe kaikilla. Jos haluaa, voi käyttää myös vaalepohjaisia urheilukenkiä.

Ensiviikolla meillä on ryhmäytymispäivä keskiviikkona 19.10. klo 8.00 – 10.00 ja myös osalla opettajilla koulutusta klo 12.30 alkaen . Nämä aiheuttavat muutoksia viikon aikatauluun maanantaille ja keskiviikolle. Maanantaina on tuolloin koko 1AB ryhmällä englantia klo 12.30 – 13.15. Keskiviikkona jää siis koko ryhmän tunti väliin. Keskiviikkona on tuon lisäksi kaikilla koulua klo 8.00 – 13.15. 

Mukavaa viikonloppua kaikille,

toivottavat Tuomas ja Jari

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s