blogi viikko 40

MAANANTAI :        Alku viikosta teimme kuvista.Kuviksen tunnilla teimme 3d työn loppuun.Kuviksen jälkeen menimme välitunnille.Välitunnin jälkeen meillä oli matikka ja äidinkieltä.Seuraavaksi oli ruokailu.Senjälkeen 2abllä loppui koulu ja 1bllä oli englantia loppu päivä ja 1aa pääsi myös koulusta varttiavaille kaksitoista.

 

TIISTAI:         Tulimme kouluun kymmeneltä kaikki ja aloitimme päivän äidinkielellä.Sitten meillä oli matiikkaa.Sitten meillä oli ympäristöoppia.Kävimme pitkällä vältunnillä. Sen jälkeen meillä oli kaksi tuntia musiikkia.Pääsimme koulusta klo:15.00.

 

KESKIVIIKKO:       Tulimme kouluun klo8.00 ja 1b klo 845.Ensiksi 2 ryhmällä oli enkun koe ja 1aalla oli äikkää.Sitten 1b tuli kouluun klo 8.45.Sitten meillä kaikilla oli äikkää.Sen jälkeen meillä oli välitunti.Välitunnin jälkeen meillä oli ympäristöoppia siellä väritimme puita ja liimasimme vihkoon.Ympäristöopin jälkeen oli ruokailu.Kuntulimme syömästa meillä kaikilla oli pitkävälkkä.Välitunnin jälkeen meillä oli matikkaa ja 2ab pääsi koulusta 13.15 ja 1aalla oli englantia ja 1b oli äidin kieltä.

 

 

 

TORSTAI:Torstaina kaikilla alkoi koulu 8.45 ja aloitimme äidinkielellä.Lähdimme välitunnille.Välitunnin jälkeen meillä oli uskontoa käsittelimme kastette ja  miten Jeesus kastettiin.Sitten meillä oli ruokalu.Ruakailun jälkeen meillä oli pitkävälkkä.Pitkänvälitunnin jälkeen 2abllä oli matikkaa ja 1abllä oli englantia.Ja sitten 2abllä loppui koulu ja 1abllä oli kässää.

 

PERJANTAI:Perjantaina koulu alkoi 2abllä 8.00 ja 2aalla oli englantia ja 2beellä oli äidinkieltä.Sitten 1ab tuli kouluun ja 2aalla oli äikkää ja 2beellä oli englatia.1abllä oli matikkaa.sitten oli välkkä ja välitunnin jälkeen meillä oli yhteiskuntaoppia jossa käsittelimme erinlaisia perheitä ja sen jälkeen meillä oli  liikkaa ja meillä oli sen jälkeen ruokailu.Sitten 1abeellä loppui koulu ja 2abllä oli kässää.

Mainokset