MEIDÄN LUOKAN VIIKKO

Oppilaiden blogikirjoitus:

Maanantaina oli kuvista ja jatkoimme kolmiulotteisen työn parissa. Matikassa kertasimme kertolaskuja. Matikka oli aika helppoa ainakin suurimman osan mielestä. Matikan perusaukeaman jälkeen sai siirtyä äikkään. Äikässä tutustuttiin eri tekstilajeihin.

Tiistaina oli tavallistakin lyhyempi päivä nimittäin kymmenestä varttiavaille kahteentoista, joten ehdimme vain aloittaa laskujärjestyksen harjoittelun.

Keskiviikko aamuna lähdettiin luontoretkelle pyörillä ja matka oli noin 5 km. Perillä paistettiin makkaraa ja syötiin eväitä. Tulomatkalla parilla lähti ketjut mutta päästiin koululle. koululla syötiin ja päästiin välkälle. Välkän jälkeen oli äikkää.

Torstaina oli pikkukirkko ja liikunnassa opettelimme suunnistusta ja kartan käyttöä. Ykkösillä oli enkkua ja kakkosilla matikkaa. Kakkoset pääsivät kotiin ja ykköset aloittivat käsityössä pelien teon.

Perjantaina kakkosilla oli enkkua ja äikkää ja ykkösillä matikkaa. liikunnan tunnilla saatiin opettaa kakkosluokkalaisille suunnistusta.

 

Opettajan terveiset:

Mukavan aktiivinen viikko oli viime viikolla. Paljon erilaisia asioita olemme kokeneet ja oppineet viikon aikana. Työskentely uusissa tiloissa alkaa sujumaan jo hienosti. Lähetämme tämän viikon alussa ajanvarauskutsun oppilaan kehityskeskusteluun, jotka käydään viikoilla 40-42 ennen syyslomaa.

Mukavaa viikon alkua, Tuomas ja Jari -opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s