Kuulumisia ja infoa

Nyt on ollut kyllä muutamia muuttujia ja sairastapauksia kerrakseen. Toivotaan, että nyt olisi kuitenkin pahin flunssa ja vatsatautiepidemia takanapäin. Hiukan on tässä ollut varmasti kaikilla tekemistä, että perässä pysytään.

Kevät kuluu uhkaavasti loppua kohti ja nyt alkaa loppurutistus. Muistutuksena, että ensi viikolla vietämme solumme kevättapahtumaa tiistaina 10.5. klo 17.30 – 19.00. Tervetuloa mukaan! Ohjelmassa on oppilaiden ja soluneuvoston toiveiden mukaisesti tehtyjen töiden näyttely ja luokkien esityksiä koulun aulassa. Aloitamme tilaisuuden omasta luokasta.

Ensiviikolla on myös Ritaliiga, jossa pelaamme tälläkertaa jalkapalloa. Innokkaita oli taas melkoisesti. Kaikkiaan 28 oppilasta halusi osallistua peleihin. Pelit ovat kouluaikana eivätkä vaikuta liiemmin kouluhommiin.

Kouluhommissa on luokkamme tsempannut myös hienosti ja suurin osa on alkanut ottamaa jo kovastikkin isomman oppilaan roolia. Tähän on varmasti vaikuttanut myös hyve-tuntien aiheet ja oman toiminnan pohtiminen ja toisten huomioiminen.

Tuomas-ope joutuu varmaankin vielä olemaan pois jonkinverran luokasta lukujärjestyksiä tekemässä tulevaa lukuvuotta varten. Tuolloin koitamme saada luokkaamme hyvän sijaisen Lindan kaveriksi.

Tsemppiä kaikille kevääseen ja nähdään ensiviikolla koululla!

Tuomas ja Linda -opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s