Mitä kuuluu, kukkuluuruu

Hei kotiväki!

Täällä koulussa ollaan opiskeltu ahkerasti ja hyvä tunnelma on ollut päällä monin tavoin. Ollaan hienosti saatu meidän Suomi-pelejä eteenpäin ryhmissä ja kaikki ryhmät tekevät tohisemalla eteenpäin hommia oman pelinsä kimpussa; osa tekee pelinappuloita, osa sääntöjä, toiset pohtivat puolestaan reittejä. Kaikki osallistuvat hienosti ja yhdessä ollaan arvioitu aina ryhmän kanssa miten menee ja perusteltu miksi ollaan sitä mieltä kun ollaan. Tärkeitä asioita siis kaikin puolin.

Tällä viikolla päästiin myös luistelemaan ja ulkoleikkejä leikkimään kun pakkasta ei ollut enää hirmulukemia:D Viikkistä ollaan touhuttu ja se on alkanut pääosin sujua todella mallikkaasti lapsilta; ollaan lisätty viikkis-lappuun myös aikataulutusta helpottamaan kaksi uutta saraketta joiden avulla on pystytty suunnittelemaan järjestystä sekä päivää milloin aikoo mitäkin tehtä. Opetustuokioita kaikille ollaan edelleen pidetty kaikista uusista asioista sekä toiminnallista matematiikkaa häärätty perjantaisin, nyt siis murtolukujen parissa:D

Toivoisimme, että vielä kotona tarkistelisitte läksyjä ja niiden kuittauksia laittaisitte. Lapsille tulee tärkeä olo, kun saa palautetta ja aikuisen miettimään asioita hänen kanssaan. Koulussa yleensä torstaina ja perjantaina aikuiset tarkistavat viikkiksen tekoa ja tehtäviä kerrallaan, annetaan palautetta niistä ja mahdollisesti mietitään jos jotain pitää tehdä vielä viikonloppuna esimerkiksi. Olemme nähneet mahtavaa kehitystä lapsilta siinä, kuinka he tarttuvat uusiin asioihin ja ottavat itse aktiivisemmin roolia omassa koulutyössään! Myös innostuneisuutta ja iloa siitä, että on päässyt hyvin tekemään tehtäviä, on ollut meillä opettajilla ihana seurata.

Luokan kirjaa ollaan luettu monta kertaa päivässä ja kohta olemmekin jo lopussa Mion seikkailujen parissa 😀

Ensi viikolla koittaa sitten uintiviikot, joista onkin tullut teille sähköpostitse tietoa koteihin. Ensi viikolla emme etene viikkiksen parissa vaan ihan ”tavalliseen” tapaan, ei kuitenkaan lukujärjestyksen mukaan. Kaikkia oppiaineita tulee kyllä viikon aikana, ohjattua liikuntaa ei kuitenkaan ole. Kumpikin ryhmä saa ensi viikollakin kaksi englannin tuntia joten kirjat on hyvä olla mukana.

Olemmekin pikku hiljaa saaneet arviointikeskustelut pidettyä ja oikein mukava on ollut nähdä teitä vanhempia ja lapsia, keskustella kuinka koulussa menee ja mitä tavoitellaan keväällä:D

 

Tässä vielä kerran uintiviikon aikataulu. Myös Englannin tunnit merkitty:

Ryhmä 1, uinti klo 12.00-13.00:

Ma klo 8.45 – n. 13.30

Ti klo 8.00 – n. 13.30 (Englanti klo 8.45 – 9.30)

Ke klo 8.00 – n. 13.30

To klo 8.45 – n. 13.30

Pe klo 8.45 – n. 13.30 (Englanti klo 8.45 – 9.30)

 

Ryhmä 2, uinti klo 9.00-10.00:

Ma klo 8.00 – 11.45 (Enganti klo 11.00 – 11.45)

Ti klo 8.00 – 13.15

Ke klo 8.00 – 11.45

To klo 8.00 – 13.15

Pe klo 8.00 – 13.15 (Enganti klo 11.00 – 11.45)

 

Mukavaa viikonloppua toivotellen,

Salla ja Tuomas

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s