Uusi viikko, uudet kujeet

Hei kotiväki!

Uusi, ehyt kouluviikko on aloitettu ja kaikenlaista uutta opiskellaan tällä viikolla. Uudet viikkarit on jaettu tänään lapsille ja sen mukaan mennään tätä viikkoa. Yhteisiä oppimistuokioita pidetään useista aineista ja mietitään uusien asioiden parissa yhdessä asiat, eteneminen ja järjestys missä tehtäviä tekee on vain vapaampaa. Tuomas- ope on muissa hommissa keskiviikosta perjantaihin ja tuttu Minna sijainen on Sallan kaverina luokassa.

Matikassa ollaan siirrytty geometriaan ja mietitään erilaisia kappaleita, niiden piirin laskemista sekä symmetriaa. Äidinkielessä katsellaan tällä viikolla satuihin liittyviä asioita ja mietitään niiden tunnusmerkkejä erilaisten harjoitusten avulla. Yltissä tehdään Suomi-peliin tarvittavia  ja liittyviä harjoituksia ja ensi viikolla aletaan koota omaa Suomi-pelipohjaa oman ryhmän kanssa.

 Hox!

Huomenna luistellaan kaksoistunnin ajan iltapäivällä, mikäli sää sen vain sallii. Huolehtikaa lapselle mukaan luistimet ja asianmukainen vaatetus. Oma pikku pyyhe jolla kuivata terät luistelun jälkeen olisi hyvä. Mailan voi myös ottaa mukaan, mutta kiekkoja ei. Pelaamme koulussa pallolla. Nimikoikaa välineet, myös luistinsuojat, niin tiedämme kenelle kuuluvat, mikäli niitä löytyy jostain pihalta. Tänään voisi harjoitella omien luistinten nauhojen sitomista, mikäli se ei vielä onnistu. Tärkeä taito meidän kolmosluokkalaisille 😀

Oikein mukavaa pakkasviikkoa kaikkiin perheisiin!

-Salla ja Tuomas-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s