Joulun ja loman odotusta ilmassa..

Kuvahaun tulos haulle joulukuva

” Kohta loppuu kiire, lento
-alkaa joulun aika rento.
 Hiljaisuutta kuulostele,
nuku, syö ja nautiskele 🙂
Kunnossa on silloin kuosi
kun taas alkaa uusi vuosi!”

Hei kotiväki!

Niin on hyörinä, jouluinen pyörinä alkanut laantua ja tänään olemme ihan tunnelmoineet lasten kanssa ja nauttineet yhdessäolosta rennoin ottein. Aamun aloitimme ulkoa, jossa koko luokan tonttujoukko jumppasi ja leikki innokkaasti joulukalenterista meille tulleita leikkejä yhdessä. Oli kertakaikkiaan kiva ja hauska aamun aloitus; pienessä pakkasessa, aamunhämärässä yhdessä ilolla ja riemulla aamu aloittaa ja leikkien aloittaa viimeinen kunnon koulupäivä:D

Lapset ovat saaneet herkutella ja ostaa myös ala-aulasta joulumyyjäisistä naposteltavaa, olemme lukeneet luokan kirjaa eteenpäin ja niin jännään kohtaan jäätiin että toivotaan että ehditään huomenna vielä vähän kurkata kuinka se jatkuu..

Huomenna on kaikilla koulua klo. 8.30-n. 10.00. Tulemme aamulla ensin omaan luokkaan ja tästä menemme sitten saliin laulamaan joululauluja.

Laitamme arviointikeskustelukalenterit jakoon heti kun saamme rungon kasaan ja aloitammekin keskustelut jo viikolta kolme, jotta Salla-ope varmasti ehtii omansa pitämään ennen äitiysloman alkua helmikuussa. Teemme samoin kuin syksyllä; Salla juttelee ykkösryhmän ja Tuomas kakkosryhmän kanssa.

Haluamme toivottaa kaikkiin koteihin oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta. Koulut alkavat torstaina 7.1.2016 normaalin lukujärjestyksen mukaisesti.

Kiitos yhteistyöstä teidän kotien kanssa, se on sujunut avoimesti keskustellen ja teemme jatkossakin töitä jotta lasten olisi mahdollisimman hyvä olla ja oppia uutta täällä koulussa.

Jouluisin askelin ja lämpöisin mielin

Tuomas ja Salla-opet

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s