Joulukuun eka viikko takana ja jouluhyörinää luokassa :D

Kylläpä aika meneekin vauhdilla; enää kaksi täyttä kouluviikkoa ja joululoma koittaa. Meidän luokassa on tällä viikolla touhuttu monenmoista; viikkaria, Ritaliigaa huhkittu hienosti sekä joulukalenteria ihmetelty. Ollaan myös keskitytty taas onnenhelmien keräilyyn ryhmissä ja mietitty tavoitteita, jolla niitä jaetaan ryhmille.

Lisäksi tiedoksi: Laittakaahan kalenteriin, että keskiviikkona 16.12. klo 17.30-18.30 on Pluton ja Tähdenlennon joulutapahtuma. Oppilaat ovat itse saaneet suunnitella ja päättää sisällöt illalle. Laitamme tarkemman kutsun ensi viikolla.

Ensi viikon tiistaina ei ole liikuntaa, koska saamme vieraaksemme draamaesityksen ja työpajan Oulun yliopiston opiskelijoilta. Liikumme ensi viikolla sään salliessa pihalla jonkun toisen tunnin aikana.

Tässäpä meidän järjestäjien ajatuksia viikon kulusta:

”Tällä viikolla tehtiin viikkaria. Tehtiin bingel-tehtäviä ja jakolaskuja. Mukavinta oli Ritaliigapelit kaikkien mielestä. Päästiin pelaamaan nelosia vastaan. Hävittiin 6-2. Oli myös kivaa kun alkoi joulukalenteri tällä viikolla. Joulukalenterin eka luukusta tuli aamujumppa, tokasta saatiin tonttupeli, jossa piti piirtää tonttu ja muuta sellaista. 

Terveisin Juliette ja Eemil

Same in English: Only 2 weeks of school left. After next week on Wednesday the 16th of December we will have our Christmas event in Pluto and Tähdenlento. It will start at 17.30 and last until 18.30. We will send a more formal invitation next week.

Hyvää itsenäisyyspäivää ja viikonloppua, Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s