Viikon kuulumisia, kirjoittelevat järjestäjät

Tämä viikko lähti käyntiin käsityöllä. Puutyössä olemme päässeet pitkälle sängyissä.Tekstiilityössä työssä ollaan myös pitkällä pehmoissa. Liikunnassa olemme aloitelleet lentopallon parissa ja olemme myös tehneet isänpäiväyllätyksiä loppuun. Musikissa olemme harjoitellet nokkahuilun soittoa ja yltissä oleme alottaneet Suomi-projektia.

Terveisin järjestäjät

Hox!

Nyt kun matematiikan kertolaskuosio alkaa olla ohitse ja olemme harjoitelleet tämän osion kanssa itsenäisempää sekä monipuolisempaa tapaa opiskella, niin on aika koota jo opittua. Ensi viikolla pidämme keskiviikkona matematiikan kertolaskuihin liittyvän kokeen.

Välikokeita olemme pitäneet aina kun yksi kertotaulu on opeteltu ja lapset ovat edenneet sen mukaan. Olemme myös pelanneet erilaisia pelejä ja pitäneet huolta että kaikki pysyvät mukana matematiikan asioissa. Nyt viikonlopun aikana olisi matikan projekti sitten saatava tehtyä loppuun ja suurin osa on jo sen tehnytkin. Katsokaa vielä kotona,että perusaukeamat sekä mökit on tehty kertolaskujen osalta. Kokeeseen tulee 6,7,8 ja 9 kertotaulut.

Tältä päivältä tuli kaikille läksyksi kotiin yltistä lukuläksy ja joillekkin lapsille myös 1-2 kysymykset vihkoon, jos ei ehtinyt tunnilla tehdä.

Haluamme toivottaa kaikkiin perheisiin rauhaisaa isänpäiväviikonloppua!

-Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s