HERKKUVIIKKO!- järjestäjien ajatuksia viikosta

Tällä viikolla tapahtunutta: matikassa jatkettiin projektia:)

Kuukausi sitten sovittiin että ne jotka käyttivät kypärää syyslomaan asti niin saavat tuoda tämän viikon torstaina herkkuja. Liikunnassa on pelattu sählyä.

Hyvää syyslomaa toivoo järjestäjät: Niko,Akseli,Olivia.

Tällä viikolla ollaan tosiaan oltu matikassa projektin kimpussa, jokainen etenee sen mukaan kun harjoittelee kertolaskuja ja suorittaa hyväksytysti kyseisen kertotaulun testin. Olkaa kotona myös kiinnostuneita asiasta ja miettikää yhdessä näitä juttuja. Hienosti on matikka mennyt ja motivaatiota on ollut hyvin. Yltissä ollaan mietitty syksyä ja sen merkkejä luonnossa, hyviä ajatuksia on tähän liittyen noussut ja kovasti ihmetyttää esimerkiksi ruska ja sen värit luonnossa. Äidinkielessä ollaan harjoiteltu parilukemista ja mitä ajatuksia teksti herättää lukijassa. Kuvaamataidon tunneilla lapset saivat itse valita mieluista syksytyötä ja taiteilla joko syksyn lehtiä tai sadetyö, missä on lasten itse kuvittamat sateenvarjot. Kaveritunneilla ollaan puhuttu WhatsApp säännöistä ja siitä miten samat lait ja säännötä pätevät myös sähköisissä viestimissä.

Tänään tosiaan on tähtitunnin paikka useimmilla lapsilla ja saatiin aloittaa jo rentoutuminen lomaa ajatellen. Vähän hommiakin ollaan tehty. Huomenna on Englannin tunnilla vielä kaikilla myös hauska kerta kun oppilaat pääsevät  siellä vielä nauttimaan Elina-open miettimistä mukavista jutuista.

Muistakaa loman aikana huolehtia lapselle oma lokerokirja, se puuttuu aika monelta. Sisäliikuntaa jatketaan loman jälkeen:D

Toivotamme kaikkiin koteihin jo nyt oikein mukavaa ja rentouttavaa syyslomaa!

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s