Alkuviikon vilinää ja muistettavaa koteihin!

Kouluviikko on aloitettu ja monenmoista on opettajilla kotiinpäin mielen päällä, lukekaa ajatuksen kanssa läpi jotta muistetaan kaikki:D

Viikonlopun aikana tuli viestejä, että täitä oli löydetty useammasta päästä. Olemme jutelleet asiasta koulussa ja kehoittaneet kaikkia lapsia pitämään lakkejaan joko hihassa tai repussa. Luokan kuulosuojaimet ovat tämän viikon poissa käytöstä myös. Nyt siis ihan kaikkien päät kunnolla syyniin, jotta saadaan täit kokonaan pois hoidettua ennen kuin alkavat hyppiä ihan villisti koko ryhmässä.

Torstaina on siis valokuvaus ja lappu olisi hyvä palauttaa kouluun jo huomiseen mennessä niin ovat tallessa ja kaikki pääsevät varmasti kuvattavaksi loppuviikosta.

Vielä on jokunen keskusteluaika varaamatta, joten jotka eivät ole vielä aikaa varanneet, niin nyt on hetki:D Mikäli joku perhe jättää ajan käyttämättä, niin keskustellaan koululla lapsen kanssa ja infotaan sitten kotiin. Olkaa myös tarkkana onko oma lapsi 1 vai 2 ryhmää, sillä emme keskustele tänä vuonna kummatkin opettajat yhdessä ja aikataulumme poikkeavat toisistaan.

Sisäliikuntakausi alkaa ja huomenna on kaikilla lapsilla salibandya (seuraavat kolme viikkoa) koulussa. Kaikille mukaan asianmukaiset vaatteet, pyyhe ja juomapullo. Ei sisäkenkiä sillä niitä ei ole kaikilla, suojalasit saa ottaa niin halutessaan mukaan. Ei myöskään omia mailoja, sillä meillä ei ole paikkaa niitä säilytellä nyt.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikkiin koteihin! Viileää ilmaa jo liikkeellä, joten muistutellaan lapsia pukeutumaan lämpimästi:D

Kuvahaun tulos haulle syksy

Syksyisin terveisin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s