Tällä viikolla touhuttua t.järjestäjät ja valokuvausaika!

Äidinkielessä oli kivaa kirjoitella Maanantaina  ja tiistaina liikunnassa oli myös kivaa kun saatiin pihalla olla .Keskiviikkona yltissä käsitelimme terveellisiä aterioita Torstaina oli kivaa kuviksessa kun sai tehdä  piirtää ja näpertää ja koulu päivä päättyi  liikunnan tuntiin ja oli vaihtoehtona jalkapallo tai  frispiin heitto.

hei hei  toivoo järjestäjät Sofia, Tatu, Miia ja Inka

Ensi viikolla valokuvaus on torstaina, tuokaa laput maanantaihin mennessä kouluun!Me laitamme luokkakoodin jokaisen lappuuun, niin sitä ei tarvitse huolehtia.

Tämä viikko on mennyt nopeasti ja työn touhussa ollaan oltu. Luokassa on otettu käyttöön luottamuksen kehä, josta voitte kysellä omalta lapselta tarkemmin. Tämä on motivoinut lapsia hyvin ja mieluinen asia luokassa. Myös ryhmissä ollaan askarreltu ryhmän keskelle purnukka ja päällystetty se tapetin paloilla sekä ryhmän logoilla. Niistä tuli tosi hienoja! Ensi viikolla vielä jatketaan niiden tuunausta:D

Hox! Täitä taas luokassa liikkeellä, joten ottakaapa asiaksi tarkistaa oman lapsen pää, ettei pääse enemmälti luokassa villiintymään tämä meno.

Hyvää loppuviikoa toivotellen Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s