Monenmoista muistettavaa:D Lukekaa tarkkaan läpi!

Niin on uusi viikko taas aloitettu ja nyt on kotiin monta asiaa josta infota, joten tässäpä niistä tarkemmin:

  • Lokerokirja tämän viikon perjantaihin mennessä kouluun. Jokainen säilyttää kirjaansa eteisessä omassa lokerossa. Meillä on lukutunti perjantaisin kaksi äidinkielen tuntia ja toinen näistä on nyt lukutunti. Sopivaa kirjaa voitte miettiä myös yhdessä ja olkaa kiinnostuneita millaiseen ratkaisuun oma kolmosluokkalainen on päätynyt:D Sarjakuvia emme ota tänäkään vuonna koululle.
  • Lukudiplomi esiteltiin luokalle tänään! Palautus toukokuun alkuun mennessä. Kirjalistat saa luokasta lukudiplomikansiosta ja suoritus samalla tavalla kuin viime vuonna; jokaisesta kategoriasta luettiin yksi kirja mutta poikkeuksena lastenkirjallisuus-osiosta kaksi. Lukemisen jälkeen tehtävä joko omalta opelta sekä kuittaus tämän jälkeen lukudiplomivihkoon. Myös kirjastolla voi edelleen käydä keskiviikkoisin klo.9.30 tähän liittyen Tuija Polo-Koretin pakeilla, joka luotsaa myös lapsia kirjallisuusdiplomin tiimoilta.
  • Matikkadiplomi esitellään huomenna. Halukkaat saavat kotiin nipun laskuja joiden palautus on myöskin toukokuun alku. Tehtävissä saa auttaa jotta ymmärtää ohjeet oikein, mutta lapsen pitää itse tehdä tehtävät eikä niissä muutoin saa auttaa. Monet ovat säilyttäneet nivaskaa jääkaapin ovessa magneetilla ja tehneet pikku hiljaa. Asioina kolmosluokalla tulevia matikan asioita.
  • Välipala tiistaisin pitkällä välkällä. Olemme luokassa yhdessä sopineet, että pitkän päivän takia saa niin halutessaan ottaa kouluun sovitunlaista evästä: hedelmä/ juures (porkkanapaloja yms), leipä, kourallinen pähkinöitä, juomaksi vesi tai sokeroimaton mehu. Ei mysli- tai välipalakeksejä tai -patukoita. Hienosti ovat lapset asian muistaneet!
  • Sopiva säänmukainen ulkovaatetus! Tällä viikolla osa lapsista ilman takkia ja pitkiä housuja meidän luokasta koulussa…hrrr. Kyselkää kotona mitä laittaa aamulla päälle;D
  • Täitä on liikkeellä, myös meidän luokassa. Tarkistakaa lapsenne pää ja ilmoittakaa, mikäli olette havainneet niitä löytyneen.

Infoterkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s