Tänään vanhempainilta ja kerhoista

Heip;

niin on uusi viikko taas pyrähtänyt käyntiin!Olemme tällä viikolla jakaneet lapsille uudet pöytäryhmät ja uudet kaverit tähän. Pääsääntöisesti ryhmissä istuu 4-5 lasta. Lapset ovat itse saaneet päättää uusia nimiä, edelleen herkkuryhmiä pukkaa:D Olemme myös suunnitelleet logoa omalle ryhmälle ja tällä viikolla äänestellään ryhmän sisällä, mikä on paras kuvaamaan omaa ryhmää. Käytämme aikaa nyt että opetellaan tuntemaan omia ryhmäläisiä ja eri tunneilla nyt otetaan ryhmätehtäviä tukemaan hyvää ja turvallista fiilistä oman ryhmän kesken.

Olemme infonneet lapsia myös koululla ohjattavista kerhoista; tänään kerrottiin ja jaettiin lappuja halukkaille esim.

 – Kokkikerhosta 3-4 luokkalaisille. Tämä on keskiviikkoisin klo.16.30-17.30 kotitalousluokassa. Eka kerta on 9.9. Ilmottautumiset nuokkarille Tiinalle (tiina.tero@eduouka.fi) tai Tuulalle (tuula.enbuska@ouka.fi). Sinne siis ilmottautumista joko lapulla tai suoraan sähköpostiin

– Myös citydancen mainosta jaettiin ja niitä saa luokasta mikäli kiinnostaa

– Alla viesti rumpukerhosta:

”Olen Riekin Matti, musiikkikasvatuksen opiskelija Oulun yliopistosta. Alan pitämään rumputunteja Ritaharjun koululla viikosta 37-38 alkaen. Tunnit pidetään keskiviikkoisin näillä näkymin välillä 16:30 – 19:30.Tuntini on suunnattu ennen kaikkea aloittelijoille. En oleta, enkä odota, että oppilaalla olisi omat rummut kotona. Aiempaa kokemusta ei siis tarvita, vain intoa ja riemua uuden oppimiseen.Yksi rumputunti kustantaa 9€ per oppilas ja tunnin kesto on 30 minuuttia. Laskutan tunnit aina kuun lopussa yhtenä summana.

Soittotuntieni johtoajatuksena on musiikin parissa hauskan pitäminen, soittaminen edellä. Tekniikka ja teoria seuraavat myöhemmin perässä. Lähtökohtana on kevyen musiikin soittaminen, mutta tutuksi tulevat myös klassisempi rummun soittaminenkin. Rummut soittimena on erinomainen kehittämään kasvavan lapsen koordinaatiota ja rumpujen soitto edistää kaikkea musiikillista kehitystä, soittaisit tällä hetkellä tai myöhemmin jotain muuta instrumenttiä. Musiikin harrastaminen kehittää vuorovaikutustaitoja ja opettaa pitkäjänteisyyteen.Tunnit pidetään pareittain musiikkiluokassa.

lmottautumiset 6.9 mennessä suoraan sähköpostiini matti.riekki@gmail.com otsikolla “Ritaharju / rumpuopetus”

Mukaan ilmottautumiseen ainakin seuraavat tiedot:

·         koko nimi

·         luokka-aste

·         puhelinnumero

·         mahdollinen toive soittokaverista

·         aiempi mahdollinen soittokokemus

·         toive mikäli keskiviikko-ilta ei sovi teidän aikatauluun

Don´t worry, be happy, play the drums!

Nähdäänpä tänään mahdollisimman montaa vanhempaa, mikäli ette pääse paikalle, niin voimme lähettää powerpoint-tiedostona illan aikana käsiteltävät asiat:D

Terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s