Perjantai ja uudet lukkarit jaettu!

Hei kotiväki!

Nyt on eka kouluviikko on mennyt ja kaikenlaista ollaan tänäänkin yhdessä keritty touhuta; aamulla aloitettiin omasta luokasta ja jatkettiin samantien pääkoululle. Siellä vierähti ekaan välkkään saakka, sillä koko koulun henkilökunta esiteltiin lapsille.

Välitunnin jälkeen touhuttiin matikan parissa; lapset saivat valikoida itse haluavatko työskennellä rauhallisen tilan puolella vapaammin vaiko toisella puolella luokkaa, jossa on istumapaikat mutta saa jutella vapaammin. Aika tasaisesti lapset jakaantuivat tekemään matikkaa ja hienosti sujui tämä työskentelymalli:D Matikasta saattaa olla kotiin mökki 2 ja siihen liittyvät perusaukeaman tehtävät mikäli ne jäivät kesken. Lapset kyllä itse tietävät!

Viimeiset tunnit ahkeroitiin uusien lukujärjestysten tahtiin. Käytiin yhdessä läpi ryhmäjakoja ja kuinka heidän päivänsä rakentuu. Jokaisella on tänään mukana kotiin oma lukujärjestyspohja johon on täytetty tunnit ja kouluajat. Laitamme viikonlopun aikana blogiin myös ryhmäjaot teille vanhemmille nähtäville jotta voitte tarkistaa oman kullannupun tekemät merkinnät. Niitä tehtiin tarkkaan, kieli keskellä suuta kummankin ryhmän kanssa vuorotellen. Kovasti kyllä tarkisteltiin yhdessä, mitä mikäkin tarkoittaa ja milloin itse on koulussa. Huomatkaa, että torstaina meillä on koko ryhmän liikuntatunti pitkällä välitunnilla, joten kaikki lapset pääsevät tällöin koulusta jo 12.30. Tämän moni merkkasi tieten oppitunnin kohdalle joten jos perässä lukee välkkä, niin ette ihmettele tätä turhaan.

Niin kiva ollut nähdä tutut lapset ja päästä taas yhdessä touhuamaan!

Oikein hyvää viikonloppua ja ensi viikolla mennään jo uuden lukkarin mukaan elämää:D

– Terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s