Ensimmäiset kuvat Plutosta!

FullSizeRender

IMG_5668

Nyt on uusi rakennus otettu käyttöön ja Plutossa on ollut vilinää sekä vilskettä sekä odottavaa tunnelmaa. Innokkaat pienet ja isommat koululaiset kurkkivat sisään jo ennen kuin koulu alkoi ja vanhemmat saattelivat pieniä ekaluokkalaisia koulutaipaleen alkuun. Isoja hetkiä siis on todistettu jo ensimmäisenä koulupäivänä.

Meidänkin kolmosluokka, vaikka konkareita jo ovatkin, olivat selvästi kovasti jännittyneitä näkemään miltä uudessa paikassa näyttää! Aloitimme päivän pihalta ja mietimme aluksi hieman viime vuoden tuttuja ryhmiä sekä leikittiin niissä leikkejä. Kävimme tutustumassa Plutoon kahdessa pienemmässä porukassa ja mietittiin uusia toimintatapoja myös. Omat lokeropaikat, vessat, meidän luokkatilat on katsottu läpi ja voidaan alkaa keskittyä sitten muihin juttuihin. Voitte kotona kysellä tarkemmin, lapset kyllä osaavat hienosti ohjeistaa mitä pitää muistaa täällä kun kuljetaan muiden tilojen lävitse ;D

Tällä viikolla koulua on siis torstaina ja perjantaina klo. 8.45-13.15. Jaamme lapsille uudet lukujärjestykset viimeistään perjantaina.

Tuokaa mielellään tämän viikon aikana todistus koulule ja oma juomapullo voisi olla myös hyödyllinen, jotta välitunnin jälkeen voi hörppiä sitten omasta pullosta. Juoma-automaattia ei meillä täällä Plutossa ole.

Myös sisäkengät tai tossut olisi hyvä tuoda.

Nimikoikaa lasten ulkovaatteet ja myös kengät, sillä kuljemme päivittäin syömään päärakennuksen puolelle ja siellä on aiemmin tullut vaihdoksia vahingossa näissä.

Oikein oli mukava päivä ja huomenna jatketaan samassa paikkaa 😀

Terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s