Ja niin koitti viikonloppu!

Hei kotiväki!

Tänään olemme touhunneet aamusta ekat tunnit joko kuvista tai käsitöitä. Ryijypöllöt alkavat hyvää vauhtia valmistua! Muistuttakaa kotoa, että lapset saavat tuoda kouluun 30-40 cm pitkän ja noin sormen paksuisen kepin kouluun niin pujotamme sitten niitä tauluiksi. Kuviksessa tulee hienoja keväisiä koivutöitä:D

Välitunni jälkeen treenattiin hetki vielä kertolaskuja ja tehtiin sitten pieni kertolaskutesti; kylläpä oli jännää! Hienosti näytti yleensä ottaen menneen, joten hyvää työtä on ollut pienillä matikkapäillä kotona. Ruokailun jälkeinen tunti tehtiin vielä ryijypöllöjä ja touhua sekä tohinaa riitti!

Voitte muistuttaa lapsia, että jos haluaa niin saa esittää tiistaina jonkun itselle tärkeän tai mieleisen runon kevättapahtumassa, tänään sitä sivuttiinkin. Niin hienoja runoja olivat lapset viimeksi harjoitelleet että varmasti on halukkaita esittäjiä tarjolla.

Toivotamme kaikkiin koteihin rauhallista viikonloppua! Ensi viikolla ei ole enää pajatunteja mutta ne pidetään omassa luokassa kuitenkin.

-Salla, Tiina ja Aila

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s