Viikko aloitettu vilinällä ja huomisen lukkarimuutos!

Heip kotiväki!

Tämän viikon maanantai olikin jännittävä päivä, sillä meidän porukka pelasi yhteensä kolme peliä:D Pelaajia oli viisi ketjua ja jännitys oli kova. Nappuloita sidottiin ja kärtettiin josko saisi olla pelkillä shortseilla ulkona pelaamassa..hrrrr.. Eka peli hävittiin toiselle kakkosluokalle, josta kuljettiin aika nyrpeänä kun niin harmitti. Hyvä ja liikkuva peli oli kuiten! Toinen peli pelattiin ykkösluokkaa vastaan ja oli mahdottoman tiukkaa kamppailua, peli päättyi 0-0, viimeinen peli sitten tuuletettiin voittoa kun vihdoi päästiin vauhtiin ja 6-0 lukemin otettiin voitto ykkösluokasta. Huomenna 1-2 lk voittaja sitten pelaa 3.lk voittajaa vastaan.

Toisella tunnilla tehtiin äidinkielessä pareittain hommia ja mietittiin omaan vihkoon ajatuskartan tekoa. Tästä on aika monelle kotiläksyä sitten. Ruokailun jälkeinenkin tunti meni näissä hommissa ja välillä taas pelattiin. Hannele-ope oli kolmannella tunnilla matikan asioiden parissa luokassa niiden kanssa jotka eivät pelanneet ja kertasivat allekkainlaskun salaisuuksia.

HOX!

Huomiselle lukujärjestysmuutos joka koskeen vihreitä ja keltaisia.

Kaikilla on huomenna koulua klo. 8.00-13.15 sillä kun helatorstai on vapaapäivä koulusta niin pääsemme eteenpäin jakotunneilla ja on reilu peli kaikille.

Tähdenlennon solun kevättapahtuma on tiistaina 19.5.2015 klo 17.30-18.30. Tapahtumasta tulee vielä tarkempi kutsu, mutta päivän voi merkata jo kalenteriin.🙂

Mukavaa päivän jatkoa kaikkiin koteihin!

-Salla, Tiina ja Hannele

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s