Viikko päättyi runokimaran riemuun

Tänään on ollut iloinen ja riemukas päivä koulussa! Aamu aloitettiin ulkoa ja osa poppoosta pelasi jalkapalloa isolla kentällä jo ensi viikon Ritaliigaa silmällä pitäen:D Aikamoinen joukko meillä on pelaajia ensi viikkoa varten! Hyvä että innokkuutta löytyy. Osa poppoosta teki sitten erilaisia pallon käsittelyharjotteita. Lopuksi oltiin pihalla konkkasta, leikittiin ja touhuttiin. Kaikilla oli hiki pinnassa ja hymy huulilla. Opetkin pääsivät hippaan, konkkaan sekä myös kiipeilemään. Huh.

Välkän jälkeen sitten tehtiin äitienpäiväsalaisuuksia valmiiksi ja luettiin myös. Ruokailun jälkeen puolestaan otettiin luokassa runokimaraa, jolloin halukkaat saivat esittää opettelemiaan runoja muille. Mahdoton kuinka innokasta porukkaa olikaan!Esityksiä oli yllättävän paljon ja niin hyviä että oli opettajilla hymy huulilla ja välillä melkein itku silmässä. On taitavaa porukkaa meillä, ei voi muuta sanoa.

Ensi viikolla Tuomas on koko viikon suunnitteluhommissa ja Sallan kaverina tuttu Tiina-ope sijaisena. Maanantai on sitten jännittävä ja erilainen päivä kun Ritaliiga starttaa ja meidän luokka pelaa yhteensä kolme peliä. Varatkaa siis pikku pelaajille asianmukaista ulkovaatetta, varmaan voi juomapullokin olla paikallaan. Kysykää omalta lapseltanne, pelaako hän. Jos menee oikein hyvin pelit niin voi olla että myös neljäs peli on. Maanantaina siis normaalia koulua ei ehdi juurikaan olla, vaan pelien ehdoilla mennään.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua koteihin, äideille toivotamme hyvää äitienpäivää:D

Ilolla Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s