Talentin taikaa!

Jeejee!

Tänään perjantaina olemme nauttineet jännityksestä ja kutkuttavasta Talentfiiliksestä.

Heti aamulla oli jo kovasti kyselyä miten tänään kaikki menee ja kuka esiintyy meidän luokasta ensiksi:D

Aamutouhujen jälkeen jakaannuttiin joko käsitöihin tai kuvikseen ja toisella tunnilla sitten käytiin meidän luokan esityksiä katsomaan solun aulaan. Saivat pienet taitavat esiintyjät vielä harjoitella ennen suurempaa esiintymistä. Ja kuinka olivat valmisteltuja ja taitavia esityksiä, kertakaikkiaan. Aivan oli opettajillakin sydän kurkussa kun tanssiliikkeet olivat niin vaativia ja viulunsoitto myös. Meidän luokalla oli yhteensä kuusi esitystä.

Välitunnin jälkeen luettiin luokan kirjaa ja suunnattiin syömään. Lapset tekivät matikan tekemättömiä tehtäviä ja tarkisteltiin myös viikon aikana tulleita läksyjä. Klo.11 suunnattiin aulaan koko solun Talent-karsintaa katsomaan. Kaksi esitystä toteutettiin isolla trampoliinilla ja ne ihastelimme siinä, sitten siirryttiin omaan soluun ja loput esitykset katsottiin tässä. Aika paljon oli esityksiä, joten pitkästä välitunnista meni osa sisällä näitä esityksiä katsoessa. Ensi viikolla sitten julkistetaan voittajia, jossa soluneuvoston jäsenet ovat suuressa roolissa:D

Ensi viikolla on koulumme OK-viikko ja sen vuoksi aikataulut vähän muuttuvat ja ohjelmakin jonkinverran. Meidän luokka touhuaa välillä omassa porukassaan ja välillä meidän solun 1. luokkalaisten kanssa.

Oppilailla on koulua maanantaista 27.4. torstaihin 30.4. klo 8.00 – 11.45.

Liikuntatunnit pidetään maanantain ja keskiviikon osalta normaalisti. Torstaina ei ole liikuntaa Talent -tapahtuman vuoksi.

Muistakaa lukea (Pertin viesti wilmassa) ja muistutella lapsianne vielä tuosta ensi maanantaina alkavasta rakennustyömaasta ja turvallisuudesta työkoneiden läheisyydessä. Puhuimme siitä tänään luokassa, mutta aika moni oli tänään pois koulusta. Oikein hyvää ja levollista viikonloppua kaikkiin koteihin!

Talent-terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s