Torstai

Tänään olemme aamutouhujen jälkeen alkaneet touhuta yltin parissa; jaoimme parit ja opiskelimme kevääseen liittyviä asioita. Lapset ovat tehneet muistiinpanoja ja koonneet tietoja omiin vihkoihin. Tästä jatkoimme saliin, jossa teimme telinevoimisteluharjoituksia erilaisilla pisteillä. Hikistä hommaa!

Välitunnin jälkeen sitten jatkettiin yltin parissa ja joilla jäi kesken omaan vihkoon tehtävien teko. niin tuli kotiin viimeistelyhomma. Ruokailun jälkeen rauhoituttiin luokassa ja kuunneltiin kun ope luki luokan kirjaa eteenpäin. Ollaan aika jännässä kohdassa taas menossa, kun päähenkilö on noiduttu hiireksi;D

Jakotunnit olivat tänään vihreillä ja keltaisilla joiden kanssa jatkettiin matikassa kertaamalla vähennyslaskua allekkain. Tätä tehtiin myös robotti-leikin avulla ja tehtiin myös tehtäviä omasta kirjasta itsekseen. Pitkän välitunnin päätteeksi tehtiin Hannelen johdolla jo tutuksi tullutta Lukimat- testiä, jolla kartoitetaan lukemisen ja kirjoittamisen taitoja sekä ymmärtämistä myös.

Huomenna sitten koittaa perjantai ja meillä on Talenttia ilmassa, sillä aamusta tehdään meidän luokan karsintaa ja myöhemmin päivällä sitten oman solun Talent-karsintaa.

Mukavaa päivän jatkoa!

-Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s