Torstain touhut

Heip kotiväki!

Niin sitä vain tepsutellaan torstaita eteenpäin:D

Aamulla rauhoituttiin tavalliseen tapaan ja huomattiin aamulla kun toisiamme tervehdittiin, että Tuomas-open paikalla olikin tänään Marko-ope, joka on meille entuudestaan tuttu. Tuomas oli suunnitteluhommissa muualla tänään ja huomenna taas tuttuun tapaan paikalla. Ensimmäinen tunti oltiin väliovet kiinni tekemässä punaisen matkaoppaan tehtäviä ja saattaa olla kotiin tehtävää, jos jäi tunnilla kesken. Tästä jatkettiin liikkumaan isoon saliin. Se on aina riemun hetki päästä purkamaan energiaa:D

Salla otti kuntopiirin tyyliin lihaskuntoharjotteita ja Marko pelasi lasten kanssa jalkapalloa. Kuuma oli kaikilla joten onneksi suurimmalla osalla oli oma pyyhe mukana suihkua varten.Välitunnille päästiin happihyppelemään ja kolmannella tunnilla kerrattiin yltin avaruus-jaksossa opittuja asioita. Ruokailun jälkeen siniset ja punaiset päättivät koulupäivänsä ja muut jatkoivat matikan parissa. Tässä tehtiin testiä, jolla nyt katsotaan kuinka allekkainlasku on projektin jäljiltä hallussa.

Pitkän välitunnin päätteeksi viimeinen koulutunti meni oman karhutarinan parissa; Hannelen kanssa johdatettiin lapsia kirjoittamaan päiväkirjan tapaan mielikuvitushenkilön roolissa.

Näin siis meni tämä koulupäivä; rauhallisissa merkeissä tänään opiskeltiin. Oikein kiva päivä takana:D

Ilolla

Salla ja Marko

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s