Tiistaina tapahtunutta:D

Tänään olemme aamusta olleet tuttuun tapaan joko käsitöissä ryijypöllöjen kimpussa Sallan ja Ailan kanssa tai musiikissa sekä kuviksessa Tuomaksen kanssa. Kovasti tohinaa oli kaksi eka tuntia kun oltiin taiteellisella päällä koko poppoo, tosin eri touhuissa:D

Kolmannella tunnilla koitti lukutunti, jonka aikana osa lapsista pääsi jo Sallan kanssa hakemaa kirjastosta uutta luokassa luettavaa kirjaa nimeltään Me rosvolat. Omalla kirjastokortilla voi myös käydä itse kirjastosta tämän hakemassa ja kun näitä ei ihan kaikille riittänyt niin osalle otamme sitten eri kirjaa. Ruokailun jälkeen luettiin vielä luokan yhteistä kirjaa ja rauhoituttiin ennen kuin osa porukasta päätti koulupäivänsä klo.11.00.

Punaiset ja siniset jatkoivat matikalla jossa tehtiin jokainen matikan testi, jolla saamme tarkempaa tietoa miten allekkainlasku on projektin jäljiltä hallussa. Viimeinen koulutunti meni oman karhutarinan parissa; Hannelen kanssa johdatettiin lapsia kirjoittamaan päiväkirjan tapaan mielikuvitushenkilön roolissa. Hienoja tarinoita tuli!!

Huomenna porskutetaan jo keskiviikossa.

Mukavaa päivää kaikkiin koteihin!

-Salla, Tuomas ja Hannele

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s