Torstain touhuja

Tänään olemme aamusta ottaneet yltin esityksiä ja jokunen niitä on vielä jäljellä. Avaruusteema kovasti kiinnostaa lapsia ja on hauska nähdä kuinka erilaisia esityksiä meillä onkaan tehtynä! Toinen tunti touhuttiin liikunnassa lentopallon parissa; oli peliä ja tarkkuusheittoharjotuksia sekä lihaskuntoliikkeitä myös. Innokasta porukkaa!

Välitunnin jälkeen luettiin luokan kirjaa ja jäätiin niin jännään kohtaan että kaikkia kyllä kohahdutti kun lopetettiin ennen ruokailuun menoa lukeminen. Kyselkääpä kotona; jännä aihe kertakaikkiaan 😀 Kuka onkaan noita ja kuka ei? hmmm. Ruokailusta tullessa tehtiin vielä hommia matikan projektin kanssa.Tästä päästettiin kotiin siniset ja punaiset ja muu porukka jatkoi matikan robottiharjoitteen parissa.

Pitkän välitunnin jälkeen Hannelen kanssa mietittiin runoja ja erilaisia hassuja sanoja niissä. Myös Huukovihkoa tehtiin eteenpäin.

Huomenna koittaa sitten jo perjantai! Me tarkistetaan huomenna matikan projekteja ja ollaan tänään kerrattu mitä projektiin kuuluikaan; aina perusaukeama ja mökki. Myös harjoitellaan-sivuissa sama homma. Jos haluaa tehdä ekstraa, niin se on hieno homma:D Tänään saattaa siis kotiin olla matikan tehtäviä, joillakin enemmän ja joillakin vähemmän, toisilla ei enää ollenkaan.

Mukavaa päivän jatkoa!

– Salla, Tuomas ja Hannele

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s