Keskiviikko

Heip kotiväki!

Tänään olemme aamusta jakaantuneet omille luokan puolille ja käyneet läpi punaisesta matkaoppaasta oikeinkirjoitukseen liittyviä harjoituksia. Tästä voi monelle olla kotiin läksyä. Toinen tunti oltiin koko poppoo yhdessä sillä jatkettiin yltin esitysten parissa. Lapset ovat tehneet yhdessä powerpoint-esityksiä avaruudesta ja nyt esitys jännitti monia. Onneksi on kaveri jonka kanssa yhdessä sitten luokalle kerrotaan sen yhden dian verran joka ainakin on kaikilla 😀

Kolmannella tunnilla jatkettiin matematiikan projektin parissa ja täytyy kyllä todeta, että todella hienosti ryhmät toimivat. He ovat päässeet jyvälle siitä, kuinka konkreettisesti kaveria autetaan asiassa. He sanoittavat ja neuvovat, kyselevät ja pähkäilevät. Se on meidän tärkein tavoite. Matematiikan allekkainlasku näyttää pääsääntöisesti menevän jo aika hienosti ja tottahan kertaillaan ja tartutaan jos näkee että periaate vielä jollain mietityttää. Ryhmät ovat itse miettineet läksyjä ja jakaneet projektia aikataulullisesti. Jatkamme tämän parissa vielä pääsiäisen jälkeen.

Ruokailun jälkeen rauhoituttiin vielä kuuntelemaan luokan yhteistä kirjaa ja tästä sitten jatkettiin eri hommiin; auringon puoli Sallan kanssa äidinkieleen ja uuteen kappaleeseen jossa tutustuttiin Helsinkiin, Tuomas puolestaan toisen puolen kanssa lentopalloilemaan pikkusaliin.

Näin on yhdessä tehden mennyt nopeasti tämä päivä!

Huomenna meillä ei ole liikuntatuntia, koska yläluokilla on omia ritaliigan pelejä.

Ilolla

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s