Tiistain touhukkuutta päivä pullollaan

Tänään ollaan aamun rauhoittumisen jälkeen jakaannuttu eri touhuihin; Auringon puoli käsitöihin Sallan ja Ailan kanssa ja Kääpiöplaneetan puoli musisoimaan Tuomaksen johdolla musiikkiluokkaan. Tästä otettiin nokat kohti välituntia ja sieltä jatkettiin lukutunnin rauhaan. Käytiin syömässä ja olihan jännää kun päätettiin vaihtaa meidän luokan istumapaikkoja ruokalassa viime vuotisesta saakka tutuilta paikoilta:D

Ruokalasta tullessa lopeteltiin lukutunti lukemalla luoka yhteistä kirjaa eteenpäin ja päästettiin kotia tai iltsikkaa kohti keltaiset ja vihreät. Muun porukan kanssa jatkettiin sitten matikkaan ja tehtiin erikoista ”robotti”- harjoittelua. Allekkainlaskua kerrattiin niin, että toinen on robotti, joka ei osaa laskea allekkain ja toinen on viisas professori joka ohjelmoi ja sanoittaa robottia laskemaan oikein. Tämän demonstraatio Tuomas robottina nauratti lapsia kovasti;D Hienosti homma alkoi sujua kun vain hoksattiin miten asia tehdään. Parit myös arvottiin joten oli jännä nähdä kuinka hienosti lapset toimivat tässä ihan uudenlaisessa harjoitteessa!

Viimeinen tunti meni Hannelen kanssa Huukovihkon parissa ja lapset saivat valinnanvaraa tehtävistä. Kotiin jäi aika monelle tästä toinen sivu ahkeroitavaksi. Lopputunnista ehdimme vielä ottaa pantomiimi-esityksiä josta lapset tykkäsivät tietenkin kovasti.

Mukavan touhukas päivä takana täällä koulussa!

Ilolla Salla, Tuomas ja Hannele-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s