Maanantai

Heip kotiväki!

Niin on taas uusi kouluviikko aloitettu tutulla porukalla ja Salla-opekin on taas terveiden kirjoissa, Olemme aamulla kuunnelleet rauhallisen tutun laulun ja tästä etenimme sitten eri touhuihin; auringon puoli Tuomaksen kanssa lentopalloharjotteisiin pikku saliin ja kääpiöplaneetan puoli Sallan kanssa äidinkielen pariin luokkaan.

Toinen oppitunti meni matikan projektin parissa ja todella hienolta pääsääntöisesti näyttää meidän uudenlainen ryhmäjako tässä. Lapset ovat todella mallikkaasti eri ryhmissä ja hyvin alkaa hahmottua miten me ryhmässä tehdään töitä; autetaan toisiamme ja yhdessä pohditaan kuinka selittäisin tämän kaverille tai sellaiselle joka ei ole ikinä näin tehnyt. Kotiinkin voi olla harjoitellaan aukeamia tehtäviksi joten kyselkää myös kotona kuinka oma projekti menee:D Olemme kertailleet ohjeita miten toimitaan ryhmässä ja kuinka edetään. Stressiä ei saa ottaa eikä tulla, mennään siinä tahdissa kun se meille sopii. Opettajat kiertävät ja auttavat näillä tunneilla luokassa ja aikaa jää myös havannoida lasten työskentelyä sekä oppimista. Jos näyttää että projekti jää kesken niin jatketaan sitä sitten loman jälkeen. Myös kolmas meni tämän parissa ja myös Hannele sekä Johanna olivat mukana auttamassa.

Ruokailusta sitten jatkettiin solun yhteiselle tehdään yhdessä- tunnille, jossa jatkettiin omien ryhmien kanssa perhe- aiheen ympärillä ja tehtiin ryhmätöitä loppuun. Olemme tänään myös moneen otteeseen lukeneet luokan kirjaa ja keskittyneet rauhoittumiseen kun näkee, että monella on selvästi väsymystä ilmassa.

Huomenna on lukutunti joten muistutelkaa asiasta!

Mukavaa viikon alkua kaikkiin koteihin!

-Salla, Tuomas, Hannele ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s