Torstain tohinaa

Aloitettiin tänään uusi Yltin ryhmätyö. Olemme jo aloittaneet avaruuden käsittelyn aihepiirinä ja nyt käymme läpi jakson aiheet tarkemmin pareittain. Jokainen pari sai aiheen, johon piti etsiä tiedot, joko kirjasta tai lisämateriaalista. Tarkoituksena on tehdä aiheesta lopulta esitys tietokoneella ja opettaa asia muulle luokalle. Innokkaasti kaikki tutkivat omia aiheitaan ja kova työtohina oli päällä.

Välitunnin jälkeen jatkoimme punaisen matkaoppaan ja yhdyssanojen aihepiiriin. Punaiset ja siniset pääsivät tämän tunnin jälkeen kotiin ja jatkoimme muiden kanssa matematiiakan hommilla. Tänään lisäilimme satasiin satoja.Viimeisellä tunnilla oppilaat keksivät tarinaa omalle satupöllölleen jota he tekevät käsityötunnilla.

Läksyjä tuli punaisesta matkaoppaasta ja matematiikasta. Myös tarinan kirjoitusta saattoi tulla kotiin jos ei päässyt työn alkuun vielä tunnilla.

Huomenna perjantaina hiihdellään aamulla vielä ja sitten meillä onkin meidän 2. luokkien toiveruokaa, uunimakkaraa ja perunamuusia.

– Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s