Loman jälkeen maanantaina 9.3.2015.

Lomalta ollaan palattu kouluun ja arkiviikko on lähtenyt käyntiin hyvin mielin

. Meillä aamun tunnit ollaan touhuttu äidinkielen parissa; Tuomas mietti lasten kanssa kieliopin asioita punaisesta matkaoppaasta ja Salla puolestaan johdatti lasten ajatuksia Pikkumetsän sanomien tekoon. Kaikille on siis tänään kotiin ainakin lukuläksyä, voipi olla myös punaisesta matkaoppaasta jos jäi kesken sekä vihkotehtäviä myös.

Kolmannella tunnilla kerrattiin matematiikassa juuri opeteltuja asioita ja luettiin myös luokan kirjaa ruokailun jälkimainingeissa. Ihan kohta on tämä kirja luettu ja uutta aloitellaan. Huomenna meillä onkin luokan yhteinen lukutunti, joten muistutelkaa kotona omaa koululaista asiasta:D Neljäs tunti meillä pyöri perhe-teeman ympärillä ja oli todella antoisaa keskustella lasten kanssa siitä, millaisia erilaisia perheitä he tietävät olevan olemassa. Kyllä meidän luokassa on fiksuja mietintöjä ja hienosti osaavat esittää vaikeitakin asioita omassa ryhmässä.

Tuomas laittoikin kaikille koteihin muistuttelua kohinatilauksista, kun niitä vielä puuttui tänään monelta. Huomenna pitäisi olla mukana lappu koulussa jos haluaa ehtiä oman tilauksen eteenpäin. Meillä on myös jo aiemmin ilmoitettu koulun yhteinen vanhempainilta keskiviikkona klo.18, sinne sydämellisesti tervetuloa! Tilaisuus alkaa salista ja tästä siirrytään myöhemmin omiin kotisoluihin.

Mukavaa viikkoa!

-Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s