Tiistai 24.2.2015.

Hei kotiväki!

Tänään ollaan touhuttu oman pesäpaikan mukaisesti joko käsitöitä tai musiikkia aamun tunnit. Käsitöissä ollaan alustettu uutta aihetta; omaa ryijypöllöä jota suunniteltiin omaan vihkoon ja mietittiin värejä yms. Tämän teko ollaan aloitettu niiden kanssa, jotka ovat jo oman tyynyn saaneet valmiiksi. Tuomas puolestaan musiikissa opetteli lasten kanssa uusia lauluja liittyen tulevaan Kalevalanpäivään.

Välitunnin jälkeen meillä oli ihanan rauhallinen lukutunti ja tästä käytiin välillä syömässä. Koulupäivä päättyi keltaisilla ja vihreillä klo.11 ja muiden kanssa jatkettiin matematiikan parissa pitkään välituntiin saakka. Matikasta siis läksyä ainakin sen mökin verran. Viimeisellä tunnilla luettiin omaan tarinavihkoon tehtyjä ja kuvitettuja hienoja tarinoita. Kylläpä oli mainioita tarinoita, miksi joku eläin oli menettänyt häntänsä:D Myös Huukovihkosta tehtiin tehtävää.

Hox!

Huomenna keskiviikkona hiihdetään!!

Käytetään kaksi viimeistä koulutuntia hiihtoon, joten hiihtovärmeet taas kuntoon:D

Meillä juhlitaan perjantaina Kalevalanpäivää ja meidän solussa pidetään pieni juhla tähän liittyen; jokainen ryhmä esittää pienen esityksen/pieniä esityksiä. Jos teillä on kotona jotain hyvää tarinaa/runoa tai jotain aiheeseen liittyvää, niin kyselemme nyt halukkaita esittelijöitä aiheeseen liittyen:D Huomenna katsotaan ja lyödään lukkoon meidän esitys.

Mukavaa tiistaita toivotellen

Salla, Tuomas ja Hannele-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s