Toiminnallinen maanantai

Uusi kouluviikko on aloitettu tänään touhukkaasti:D

Ensin ollaan opiskeltu äidinkieltä; uutta lukukappaletta luettu sekä mietitty myös adjektiiveja. Kotiin on tänään kaikille ainakin lukuläksyä ja vihkotehtäviä saattaa myös olla. Kurkistakaa oman lapsen kirjoitusvihkoa; kuinka käsiala ja lauseiden kirjoittaminen jo sujuu. Saatatte yllättyä kuinka mahtavasti on jo perusasiat hallinnassa tai sitten saatatte huomata, missä asioissa voi kotonakin muistuttaa. Onko isot kirjaimet alussa, sanavälit ja pisteet kohdillaan. Myös kirjainten oikea koko on asia, mitä nyt muistutetaan tarkistamaan.

Olemme myös kertoneet perjantaisen soluneuvostoon pääsevien lasten nimet; meidän luokalta valituiksi tulivat Hanna, Inka, Milja ja Konsta.He siis edustavat meidän luokkaa solun yhteisissä asioissa ja ovat viemässä meidän asioita eteenpäin:D Onnittelut valituille ja äänestäjille siis!

Välitunnin jälkeen jäätiin pihalle ja aloitettiin meidän Tähdenlennon-solun yhteinen talvitapahtuma. Omissa tehdään yhdessä-tuntien ryhmissä kierrettiin erilaisia kivoja pisteitä ja saatiin syödä retkieväät myös. Pari tuntinen vilahti kyllä nopeasti ohitse ja reippaita punaposkia oli joka paikassa:D

Pitkän välitunnin päätteeksi pajatunti oli tuttuun tapaan sinisillä ja vihreillä, muut päättivät koulupäivän ulos talvitapahtuman päälle.

Mukavaa viikon alkua!

– Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s