Perjantai 20.2.2015.

Tänään aamulla ollaan alkurutiinien jälkeen luettu luokan kirjaa ja niin ollaan reippasti luettu, että kohta kirja alkaa olla luettu. Jännittävä kirja kertakaikkiaan tämä Tohtori Proktorin pierupulverista kertova kirja on totta tosiaan ollut!

Olemme ensimmäiset tunnit käyttäneet yltissä avaruuden miettimiseen; olemme rakentaneet vihkoon omia ajatuskarttoja ja saaneet opetusvideoiden kautta paljon uutta tietoa eri planeetoista sekä niiden erityispiirteistä. Aloitamme nyt avaruus-projektin, jota integroimme nyt eri oppiaineisiin ja opitaan paljon uudenlaista tietoa eri tavoin. Olemme myös laulaneet avaruus-aiheista laulua, jossa planeetat tulevat rytmin kautta hyvin opetelluiksi.

Välitunnin jälkeen käytiin matikassa läpi jakson aikana jo opittuja asioita ja käytiin syömässä.

Viimeisen tunnin aikana kerrattiin toiminnalliseen tapaan eri maiden tervehtimistapoja ja äänestettiin luokan ulkopuolella ryhmä kerrallaan meidän luokasta edustajia soluneuvostoon. Äänet on laskettu ja tulokset julkistetaan maanantaina. Jännää! Pajatunti oli pitkän välitunnin jälkeen punaisilla ja keltaisilla.

Ensi maanantaina meillä on tähdenlennon solun talvipäivä tapahtuma ulkona, joten varatkaa lapsille sopivaa ulkovaatetta päälle. Tällöin lapset kiertävät erilaisia toimintapisteitä ja kouluruoan sijasta syödään retkieväät ulkona. Mukavaa touhua siis tiedossa heti viikon alkuun!

Vauhdikas ja touhukas viikko takana. Oikein levollista ja palauttavaa viikonloppua kaikkiin koteihin!

Ilolla Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s