Perjantai 13. päivä

Viikko on vilahtanut taas ja perjantaissa mennään! Valon määrä tuntuu lisääntyneen ja nähtiimpä viime viikolla koulun pihalta sateenkaarikin:D Tuomas on ollut vielä sairaana ja meillä on ollut Sanna sijaisena keskiviikosta saakka. Hyvin on kaikki mennyt ja hienosti ovat lapset ottaneet uuden ihmisen täällä vastaan.

Tänään aamulla ollaan vielä viimeistelty ystävänpäivänalleja ja kyllä niistä tuli jokaisella omanlaisia, hienoja kavereita. Olemme myös lukeneet omaa lokerokirjaa joka aika monella taas uupuu koulusta. Meillä on varakirjoja täällä kymmenkunta ja kaikki on menossa joten viikonloppuna ottakaahan kotona kyselyä, onko lokerokirja koulussa ja jos ei niin yhteinen reissu kirjastoon. Tätä lokerokirjaa saatamme lukea milloin vain koulussa.

Saimme mennä ystävänpäivätapahtumaan ja kiertää temppurataa sekä osallistua kasvomaalaukseen myös. Välitunnin jälkeen luimme luokan kirjaa sekä mietimme matikassa lukujonoja. Tästä voi olla kotiinkin eka aukeama loppuun jos jäi kesken. Ruokailun jälkeen lapset saivat ostaa herkkuja aulassa ja luokassa herkuteltiin sekä katsottiin yhdessä mukava pikku ohjelma yhdessä. Tästä vielä jatkettiin uskonnon tuokiolle miettimään ja kertaamaan jo opittua sekä tehtiin omat rukousmatot loppuun.

Ensi viikolla meillä on torstaina kakkosluokkien yhteiset harrastusmessut aamulla salissa ja voisitte kotona miettiä josko lapsenne haluaisi esitellä omaa harrastustaan muille. Teemme erilaisia pisteitä ja mahdollisesti postereita. Jotain harjotteita tai oman harrastuksen esittämistä yms. saa vapaasti miettiä. Myös rekvisiittaa tai varusteita voi tällöin tuoda näytille kouluun. Joudumme siis siirtämään hiihdot torstai aamulta toiselle päivää ja olemme maanantaina kuulolla, mikä aamupäivä hiihdetään:D

Oikein hyvää viikonloppua kaikkiin perheisiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s