Tiistain tiimellyksessä 10.2.2015.

Heip kotiväki!

Tänään ollaan menty aamutouhut normaaliin tapaan ja mahtava nähdä kuinka sulavasti englanniksi käännetty aamun aloitus jo sujuu! Nämä tenavat omaksuvat niin nopeasti uuden ja uskaltautuvat myös jo hyvin käyttämään sitä vaikka jännityksen paikkoja onkin ollut. Niistä on yhdessä harjoittelemalla, jokaisen omaan tahtiin hyvin selvitty voittajina:D

Tuomas on tänään ollut pois sairastelun takia ja tuttu Aila on toiminut sijaisena joten tutulla tavalla on tänään sujunut kaikki. Aamun ekat tunnit tehtiin tyynyjä valmiiksi ja näyttää siltä että ihan muutama tyyny on enää kesken. Nekin valmistuvat nopsaan joten kaikki saavat aina pehmeän tunnin aloituksen aamulla kun oma tyyny saa olla pöydällä ja sitä vasten aloitellaan koulupäivä.

Välitunnin jälkeen oltiin omilla luokan puolilla ja luettiin lokerokirjoja, tästä jatkettiin sitten syömään. Ruokailun jälkeen koulupäivä päättyi sinisillä ja keltaisilla ja me muut jatkettiin matikan parissa. Tästä on sinisille ja punaisille mökki kotiin. Pitkän välitunnin jälkeen vielä mietittiin Hannelen johdolla Huuko-vihkossa uusia kirjaimia.

Mukava, touhukas päivä takana!

Ilolla Salla, Aila ja Hannele

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s