Maanantai 2.2.2015.

Uusi kouluviikko on aloitettu äidinkielen parissa; toinen luokan puolikas touhusi miettimällä Tuomaksen kanssa kommentointia sekä itsensä ilmaisua kirjallisesti ja tehtiin luokan ”seinä” eri aiheista. Lapset saavat kirjoittaa kommentteja alaotsikoiden alle ja tämän kautta mietitään myös fiksua kommentointitaitoa. Sallan kanssa touhuttiin uuden lukukappaleen parissa jossa matkattiin Lappiin. Tästä on kaikille lukuläksyä sekä voi olla myös vihkotehtävää.

Kolmas tunti meni matematiikan parissa ja meitä olikin monta opea paikalla; erityisopettaja Johannalla oli oma poppoo, Sallalla ja Hannelella muu ryhmä ja Tuomas teki suunnittelutehtäviä koululla. Tehtiin hieman testausta matikan opituista asioista ja tämän jälkeen suunnattiin syömään. Viimeinen yhteinen koulutunti aloitettiin luokassa lukemalla luokan kirjaa eteenpäin ja tästä siirryttiin aulaan aloittelemaan tehdään yhdessä-tunti, jonka tämän kertaisena aiheena oli tutustua joka luokassa tehtyihin kommentteihin ”seinillä” eri aiheista sekä keksiä omalle ryhmälle nimi. Hienoa yhteistyötä oli havaittavissa joka puolella meidän solua!

Pajatunti pitkän välitunnin jälkeen on vielä punaisilla ja keltaisilla:D

Huomenna on lukutunti, joten hoksauttakaa omaa lapsukaista, jotta tänään jo huolehtii kirjastokäynnin jos omaa lokerokirjaa ei nyt ole.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ilolla Salla, Tuomas, Hannele ja Johanna-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s