Keskiviikko 28.1.2015. ja mäenlaskua

Hei kotiväki!

Tänään aamulla touhuttiin eka tunnit äidinkielen parissa; Tuomas opetti uutta kappaletta lukukirjasta ja siitä on kaikille tuttuun tapaan kotiläksyä ainakin sen lukuläksyn verran. Sallan kanssa mietittiin Huukovihkosta käsialakirjoituksesta c- ja d-kirjaimia. Tästä ei välttämättä ole läksyä, jos ehti tunnilla sulkasivun tekemään.

Välitunnin jälkeen mentiin samantien syömään jotta ehdittiin sitten mahdollisimman nopeasti pukemaan ja ulos mäenlaskuun. Tämä oli kyllä mieluista ja odotettua tekemistä meidän porukalle! Yhtään ei narinaa ollut ilmassa, vaikka pihalla tulikin reilusti märkää lunta ja luisto mäessä ei ollut ihan optimaalinen. Kivaa oli ja näki että oli väsyä myös kiipeämisestä havaittavissa tunnin päätteeksi:D

Huomenna sitten aamusta luistellaan kaksi tuntia pihalla, joten olisi mahtava jos jo kotona voisitte laittaa lapsellenne valmiiksi jalkaan luistimet. Tottahan täällä autetaan, mutta ei mene sitten niin pitkään sitomistouhussa. Viimeksi meni kyllä jo todella mallikkaasti tämä homma!

Mäenlaskuterveisin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s