Perjantai 23.1.2015.

Kyllä on viikko mennyt taas nopeasti! Arviointikeskustelut ovat hyvässä vauhdissa ja on todella antoisa nähdä teitä vanhempia ja keskustella yhdessä lapsen kanssa miltä koulunkäynti tuntuu ja miten meillä täällä menee. Tänään Tuomas on palannut töihin ja löytänyt kadonneen äänensä joten tutulla tavalla on päivä sujunut.

Aamulla oltiin puolen ryhmän kanssa; Salla kääpiöplaneetan puolen kanssa käsitöissä taituroitiin tyynyjä ja Tuomas auringon puolen kanssa musiikkia ja kuvista. Musiikissa muisteltiin rytmejä ja laulettiin tyhmästä yskästä, sekä viimeisteltiin talvimaisemamaalausta.

Matematiikan tunnilla kertasimme jaksossa opittuja asioita ja testattiin taitoja. Uskonnon tunnilla meillä oli pikkukirkko, jossa puhuttiin ystävän tärkeydestä ja hyvän ystävän ominaisuuksista. Päivän lopuksi ehdittiin lukea vielä luokan yhteistä kirjaa. Tietenkin vielä välitunnin jälkeen punaisilla ja keltaisilla oli pajatunti.

Välitunnit sai viettää tänään sisällä, mutta myös ulos sai mennä. Ensi viikolla näyttää keli lauhtuvan sen verran että pääsemme ulos liikkumaan. Meillä onkin sitten kahtena päivänä liikuntaa sekä keskiviikkona ja torstaina. Laitamme tarkempaa tietoa vielä alkuviikosta.

Mukavaa viikonloppua, Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s