Viikko pulkassa :D

Nyt on parin päivän aikana saatu niin reilusti lunta, että voidaan hyvin myös sanoa että meidän kouluviikkokin on pulkassa 😀 Tämä lyhyt kouluviikko vilahti nopeasti ja kovasti ollaan ryhdytty uutta opiskelemaan. Nyt viikonlopun aikana olisi hyvä tarkistella perheessä rytmejä kohdilleen; vielä miettiä että koululainen saa tarpeeksi unta arjessa jotta jaksaa taas koulurytmejä ja aikaisempia herätyksiä paremmin. Kun on lepo ja ruoka-asiat kunnossa niin muutkin asiatkin sujuvat huomattavasti paremmin, varmasti meillä kaikilla.

Olemme myös kiinnittäneet huomiota koulukäyttäytymiseen ja tietenkin palautelleet mieliin itsehillintää mitä tarvitaan taas kun koulu on alkanut. Jatkamme luokassa samoilla tutuilla rytmeillä ja toimintatavoilla. Lisäämme tästä lähtien lasten myöhästymiset näkyville wilmaan, jotta pystytte itse myös paremmin seuraamaan kuinka lapsenne saapuu kouluun.

Olemme tänään aamulla vuorotellen olleet joko musiikissa tai käsitöissä. Tyynyt alkavat valmistua ja musiikissa laulettiin erilaisia talvilauluja. Kolmannella tunnilla mietittiin matematiikan asioita; kerrattiin eilen opittuja asioita ja opiskeltiin uusia geometrian käsitteitä. Tämä on nyt selvästi lapsia kiinnostava aihe! Läksyä ei matikasta tullut jos ehti ensimmäisen aukeaman tehdä koulussa. Viimeisellä tunnilla mietittiin luterilaista uskontoa ja sen tunnusmerkkejä lasten kanssa. Käsittelemme nyt maailmassa olevia erilaisia uskontoja ja mietimme niihin liittyviä asioita.

Laitamme tänään wilmaviestillä linkin arviointikeskusteluiden ajanvarauskalenteriin. Keskusteluviikot ovat siis viikoilla 4,5 ja 6. Tällöin lapsilla on valinnaispajat normaalisti mutta muuten koulua on 8.00-11.45.

Ensi viikolla meillä on liikuntaa ulkona. Sääennusteen mukaan perjantaina olisi sopiva keli ulkoiluun, joten muina päivinä ei ole liikuntaa. Ilmoitamme alkuviikosta tarkemman liikuntapäivän ja välineet kun sääennuste tarkentuu.

Levollista viikonloppua toivotellen,

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s