Keskiviikko 10.12.

Hei kotiväki!

Aamu aloitettiin tuttuun tapaan ja rauhoittumisen sekä aamutouhujen jälkeen koitti taas joulukalenterin aika; tämä onkin aamujen odotetuin asia. Josko nyt minun nimi nostetaan kalenterista? Kuinka arvuutellaan minun nimeni kohdalla? Mieluisia pieniä lahjoja ovat lapset tämän kierrätysteeman mukaan saaneet!

Tänään olemme aamusta puolen ryhmän kanssa vuorotellen opiskelleet äidinkieltä Tuomaksen kanssa ja kuviksen töitä tehneet Sallan kanssa. Ekan välkän jälkeen jatkettiin oman solun joulujuhlan yhteisharjoituksiin, joissa kaikki vuorollaan esittivät oman esityksensä. Joulutunnelmaan aloimme kaikki päästä kun saimme hienoja esityksiä seurata ja musiikkia esittää sekä kuunnella.Tässä vierähti aikaa sen verran, että menimme syömään myöhemmin kuin normaalisti ja viimeinen äidinkielen/liikunnan tunti jäi tällä kertaa väliin.

Huomenna pidämme heti aamusta tähtitunnin niille ryhmille, jotka ovat maagisen helmitilanteen saaneet sille vaaditulle tasolle:D On myös koko ryhmän liikuntatunti, joten kaikille sopiva sisäliikuntavarustus mukaan.

Mukava, jouluinen päivä takana

Ilolla Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s