Perjantain puuhailua

Salla -ope oli tämän päivän säästävapaalla ja olimme vähän pienemmällä väkimäärällä. Ensimmäiset tunnit meillä oli kuitenkin Aila ja meillä harjoittelussa oleva Kaisa-avustaja apuna, kun harjoittelimme näytelmäporukan kanssa joulujuhlaa varten ja sitten lavasteporukan kanssa teimme lavasteita loppuun. Myös esilaulajien kanssa käytiin läpi laulut.Ehdittiin siinä päivän aikana myös matematiikan tehtäviä jatkaa ja luetunymmärtämistehtäviä tehdä.

Läksyjä saattoi tulla  laulujen sanojen harjoitteluna tai pantomiimikorttien tekona maanantain yhdessä tekemisen tunnille.

Hiukan oli levottomuutta ilmassa ja joillakin hankaluutta keskittyä ohjeisiin. mutta melko hienosti jo sujuu meillä nuo omat touhut ja ryhmässä tekeminen. Sen verran vielä, että piti vähän muistutella maalaijärjen käytöstä, kun muutamilla meni jälkiruoan kanssa vähän höpöksi touhu. Itsenäisyyspäivän aterialla oli puolukkakiisseliä vaniljakastikkeella ja osa sitten otti pelkkää vaniljakastiketta ja sitäkin aika reilusti. Puhuttiin vähän siitä, kuinka saattaa myöhemmin ruokailevat jäädä ilman kastiketta jos toiset ottavat lisäkkeeksi tarkoitettua kastiketta pelkästään ja myös siitä että ei varmaan kotonakaan oteta kastiketta paljon ja pääruokaa/jälkiruokaa pikkuriikkisen tai ei ollenkaan.

Ensi viikolla meillä onkin sitten joulujuhla torstaina 11.12. klo 17.30 alkaen. Siihen asti vielä reenaillaan koulussa joka päivä.

Mukavaa viikonloppua kaikille, Tuomas -ope

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s