Touhukas torstai 4.12.

Tänään ollaan oltu luovia ja tehokkaita, kertakaikkiaan:D Aamulla otettiin rauhoittuminen ja käytiin läpi mitä tänään touhutaan ja myös odotettu joulukalenteri katsottiin. Jännää jännää! Tosi kivoja lahjoja ovat lapset kierrätysteeman mukaan kouluun tuoneet ja ovat olleet mieleisiä uusille omistajilleen.

Eka tunnilla päästiin tietokoneilla tutkimaan yltin projektiin liittyviä tehtäviä ja todella hienoa työskentelyä oli koko ryhmällä tähän liittyen. Toinen tunti oltiin isossa salilla telinevoimistelua: kierrettiin pisteitä oman pöytäryhmän kanssa ja oltiin kaikki niin kuumissamme tunnin päätteeksi. Tänään oli myös rekkitangot sekä permantopiste käytössä.

Kolmannella tunnilla jatkettiin yltin ja tietokoneiden parissa ja ruokailun jälkeen osa lapsista päättikin jo koulupäivän. Suuri osa jäi vielä matikan tunnille jossa pelattiin kertolaskupelejä, oltiin tietokoneilla ja tehtiin tehtäviä monisteista. Jos ei ollut ehtinyt tehdä monistetta niin saattoi tulla kotiin. Pitkän välitunnin päätteeksi sitten vielä Huukovihkon parissa opeteltiin kauno k-kirjainta ja myös lukunopeutta sekä ymmärtämistä katsottiin mopon lukutaitomonisteen avulla.

Huomenna harjoitellaan joulujuhlaa varten ja otetaan jo rennommin koulussa:D

Oikein kivaa tostaita kaikkiin perheisiin!

Ilolla

Tuomas, Salla ja Hannele-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s