Tiistai 2.12.

Tänään olemme menneet aamu tuttuun tapaan ja käyneet myös luokan joulukalenteria läpi. Kyllä on jännitystä aamussa kun nostetaan joulukalenterista nimiä ja jännitetään mitä kukanenkin saa lahjaksi:D Joulun iloa ja riemua siis luvassa joka koulupäivä tässä kuussa!

Meillä oli tänään sijaisena luokassa mukava Marko-ope, jonka kanssa eka tunnit touhuttiin joulujuhlaharjoitusten parissa. Lavastusryhmä ideoi ja toteutti jo hyvin pitkälle tarvittavaa materiaalia ja näyttelijä poppoo mietti tarinaa ja esitystä, roolejakin jo jaettiin. Pieniä kotitehtäviä voi olla omilla ryhmillä kotiin omaan rooliin liittyen; lapset kyllä itse tietävät näitä:D

Ollaan kolmannella tunnilla luettu omia lokerokirjoja ja näytelmäporukka ideoi joulujuhlaa myös. Jakotunnit oli sipuilla (siniset ja punaiset) ja muu poppoo päätti koulupäivän klo.11.00. Matematiikassa harjoiteltiin kertolaskuja pelikorttien avulla parin kanssa, tehtiin monisteita sekä pelattiin myös tietokoneella harjoituksia. Pitkän välitunnin päätteeksi vielä Hannelen johdolla harjoiteltiin Huuko-vihkosta uutta kirjainta sekä tehtiin mopon lukutaitoa.

Mukava päivä takana ja hyvää hyrisevää mieltä kun joulujuhla on hyvällä mallilla ja meidän luokka niin hienosti touhuaa asian tiimoilta!

Terkuin Salla, Marko ja Hannele-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s