Keskellä viikkoa heräteltiin pikku tutkijoita:D

Heip kotiväki!

Tänään olemme ottaneet heti eka tunnilla tutkivan asenteen ryhmissä; pysähtyneet miettimään mitä on tutkiminen, millä eri tavoilla sitä voi tehdä. Mikä on tärkeää tutkijan roolissa toimiessa. Mietittiin tätä ja opiskeltiin samaan syssyyn ajatuskartan tekoa, ensin yhdessä ja sitten itsekseen. Aloitimme myös ryhmän yhteisen ajatuskartan kokoamisen aiheesta:D Toinen tunti olikin sitten liikuntaa isossa salissa ja saimme temppuilla sekä purkaa energiaa. Kyllä hienoja hyppyjä ja ankaria käsilläseisonta äherryksiä nähtiin!

Välitunnin jälkeen jatkettiin ajatuskarttoja loppuun ja käytiin syömässä perunamuusia sekä nakkeja. Luokassa tehtiin punaista matkaopasta, josta kaikille on tänään yksi tehtävä kotiläksynä. Ennen kuin osa porukkaa pääsi kotiin, luettiin luokan kirjaa ja rauhoituttiin.

Kevit (keltaiset ja vihreät) jatkoivat matematiikan tunnilla kymmenen kertotaulun parissa ja myös luokan ulkopuolella sai tehdä, tietokoneilla myös aherrettiin sekä Hannele-opettajallakin oli omaa porukkaa. Kovasti siis touhua ilmassa. Kaikilla kotiin mökki.Pitkän välitunnin päätteeksi jaksettiin vielä Hannelen johdolla käsialakirjoitusta sekä vähän keppinukkeprojektia jatkettiin.

Mukava päivä tänään takana!

Tutkijan otteella

Salla, Tuomas ja Hannele

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s