Luovuutta viljeltiin keskellä viikkoa

Tänään ollaan keskitytty monen oppiaineen parissa vapaampaan tekemiseen ja lapset ovat saaneet käyttää omaa mielikuvitusta sekä käsiään 😀 Aamun touhujen jälkeen tarkistettiin läksyjä ja tämän jälkeen tehtiin edellisestä lukukappaleesta luetunymmärrystehtävää sekä aloitettiin tekemään äidinkielen uusiin pikkukappaleisiin liittyen omia keppinukkeja. Meillä on tarkoitus valmistaa ryhmien kesken omat keppinnuket ja valmistaa lukukirjan pikku tarinasta oma keppinukke-esitys. Näitä siis häärätään nyt usealla tunnilla ja jännitetään milloin päästään esityshommiin!

Kolmas tunti meni yltin ryhmätöitä viimeistellen ja luettiin myös omaa lukukirjaa. Nyt ovat ryhmätyöt esillä ja hienoja sadonkorjuukoreja meillä onkin 😀 Viimeinen koulutunti meni puolen ryhmän kanssa eri aineiden parissa; kääpiöplaneetan väki touhusi punaisen matkaoppaan parissa ja auringon puoli pääsi purkamaan energiaa liikunnan tunnille pikkusaliin.

Tänään on kaikilla lukuläksy ja kääpiöplaneetan puolella myös voi olla läksyä punaisesta matkaoppaasta.

Hox!

Meidän luokassa on liikkeellä täitä ja niitä on nyt useammalla lapsella ollut joten tänään kaikilla kotona täitarkastuksen paikka! Olemme  myös muistuttaneet pitämään omaa lakkia takin hihassa täällä koulussa 😀

Ilolla ja päätään raapien

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s