Maanantai 17.11.

Tämä kouluviikko alkoi tuttuun tapaan luokasta ja rauhoituttiin. Tämän jälkeen jakaannuttiin eri hommiin; kääpiöplaneetan puoli suuntasi Tuomaksen kanssa liikkumaan telinevoimistelun pariin pikku saliin ja auringon puoli touhusi Sallan ja Hannelen kanssa punaisen matkaoppaan parissa.

Välitunnin jälkeen pohdittiin matematiikan parissa neljässä eri ryhmässä lukujonoja; toiminnallisin keinoin ryhmässä kerrattiin kahden ja viiden välein luettelointia sekä myös joidenkin ryhmien kanssa ehdittiin ottaa kertolaskuformulaa:D Kysykääpä omalta kakkosluokkalaiselta, joko hän pääsi mukaan kilpa-ajoon:D Ruokailun jälkeisellä tunnilla kyseltiin lasten ajatuksia tulevasta joulujuhlasta ja mitä meidän luokka voisikaan esittää..kovasti peukutettiin ja laskettiin ääniä. Saa nähdä kuinka hieno homma saadaan aikaiseksi. Ilmoitellaan tällä viikolla tarkemmin joulujuhlasta blogin kautta.

Kaikkien lasten koulupäivä päättyi klo. 11.45. ja tästä sitten joko kotiin tai iltsikkaan.

Hox!

Aika monella meidän luokkalaisella tuntuu olevan nyt omat kynät hukkateillä ja luokan omia ”varakyniä” saa ottaa kymmenkunta joka viikko käyttöön. Kyselkää kotona onko koululaisen perustarvikkeet; kynä ja kumi tallessa vai pitäisikö ostaa pari uutta?

Toinen asia; huomenna on tuttuun tapaan lukutunti, joten muistutelkaa kotona ottamaan kouluun joko kotoa kirjaa tai lainaamaan tänään kirjastosta.

Touhukkain terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s