Torstai 6.11.

Tänään olemme aamutouhujen jälkeen kertoneet lapsille seuraavan viikon uintiaikatauluista ja selventäneet kuka lapsi ui mihinkin aikaan 😀 Kaikki lapset aika varmasti tietävät nyt mihin aikaan tulee kouluun ja kumman opettajan johdolla menee uimareissulle. Jos on vielä epäselvyyttä asiasta, niin laittakaa wilman kautta viestiä niin tarkistetaan 😀 Me opet menemme siis juuri eri ”valvontaluokkien” kanssa uimaan kun wilmassa lukee. Tuomas -open pitää olla aiemmin koululla, joten sen vuoksi vaihdoimme opettajien ryhmiä.

Eka tunti meni isänpäiväsalaisuuksien sekä lukemisen parissa ja toisella tunnilla päästiin kunnolla purkamaan energiaa isoon saliin sählyn merkeissä. Meillä oli samat opiskelijat pitämässä liikuntaa kuin viime viikolla ja saatiin kolmessa eri pisteessä harjoitella sählyyn liittyviä asioita; oli peliä, kuljetusharjoituksia, erilaisia syöttöjä sekä myös maalintekoa. Välitunnin jälkeen kolmannella tunnilla tehtiin matikasta monisteita sekä tekemättömiä tehtäviä ja osa ryhmistä teki vielä Tuomaksen johdolla isänpäiväyllätystä.

Ruokailun jälkeen kotiin pääsivät siniset ja punaiset, muu poppoo jatkoi matikan tehtävien parissa sekä tietokoneen kanssakin osa lapsista pääsi harjoittelemaan kertolaskuja. Tuomas veti edelleen pientä joukkoa kerrallaan isänpäiväyllätysten parissa. Pitkän välitunnin jälkeen Hannele-opettajan kanssa opiskeltiin käsialakirjoituksessa h-kirjainta sekä tehtiin pieni saneluharjoitus myös.

Touhukas torstai takana!

Salla, Tuomas ja Hannele

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s