Loman jälkeistä elämää aloiteltu intoa täynnä

Nyt on kouluviikko aloitettu virkeinä loman jälkeen ja kyllä näytti kaikki lapset levänneiltä! Kyllä loma tekee terää ja tavallinen arkikin rullaa taas ihan eri tavalla.

Meillä olikin ennen lomaa perjantai aivan poikkeuksellinen päivä kun Salla oli vielä sairaana ja Tuomas oli säästövapailla, luokassa oli lapsille tuttu Aila paikalla ja oli mennyt päivä kivasti. Nyt tutulla kokoonpanolla opiskellaan täällä:D

Tänään aloitettiin aamu luokasta ja jakaannuttiin Kääpiöplaneetan puolen ryhmän kanssa liikkumaan saliin Sallan kanssa, Auringon puoli aloitteli Tuomaksen kanssa punaisen matkaoppaan parissa lauseasioita läpi. Pidämme nyt liikunnat aina luokan puolien mukaan; Kääpiöplaneetan puolella puolen ryhmän liikunta on maanantaina aamulla ja Auringon puolen lapsukaisilla puolestaan keskiviikkona viimeisellä yhteisellä koulutunnilla. Jos ette tiedä, kummalla puolella lapsenne luokassa istuu, kysykää heiltä itseltään, lapset tietää;D Meillä on nyt liikuntasuunnitelman mukaisesta salibandyä joten asianmukainen varustus mukaan, myös pyyhe!!

Tänään on myös käyty läpi uutta lukukirjan kappaletta ja tehty niihin liittyviä tehtäviä. Kolmannella tunnilla matematiikassa mietittiin mitä tarkoittaa kertolaskun vaihdannaisuus ja mökki on tuttuun tapaan kotiin, myös eka aukeama jos jäi kesken tunnilla. Ruokailun jälkeen meillä oli Tehdään yhdessä tunti, jossa aloittelimme askartelemaan omien ryhmien kanssa omia arjen sankareita. Tässä mietitään terveellisiä liikuntatottumuksia ja tehtiin oikein suunnitelmat joiden mukaan jokainen ryhmä tekee oman arjen sankarin. Nämä aloiteltiin jo tekemään voimapaperille ja kyllä oli intoa ja yhdessä tekemisen meininkiä ilmassa!

Huomenna meillä on tuttuun tapaan lukutunti, joten muistutelkaa kotona elävää pikku lukutoukkaa hommaamaan omaan lokeroon lukukirjan jos sellaista ei ole vielä!

Oikein mukavaa viikkoa toivotellen

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s