Onnenhelmien ropinaa ja tiedotettavaa

Kouluviikko on tänään ehtinyt viimeiseen päivään ja aamu aloitettiin tutuilla jutuilla. Käytiin läpi kalenteri ja päiväjärjestys. Tästä sitten jakaannuttiin tekemään hommia eri puolille luokkaa; kääpiöplaneetan puoli touhusi kässän parissa Sallan ja Ailan kanssa ja auringon puoli musiikkin sekä kuviksen aiheissa Tuomaksen kanssa.

Kolmannella tunnilla luettiin luokan kirjaa ja meidän luokka rauhottui itse niin hienosti välitinnilta palatessa, että myös onnenhelmiä jaettiin. Ruokailusta tullessa sitten jatkettiin matematiikan parissa. Lapset saivat tehdä tekemättömiä tehtäviä tai ottaa monisteita. Viimeinen yhteinen koulutunti meni uskonnon parissa ja mietittiin läpi viime viikon läksyä joka oli miettiä perheessä niitä yhteisiä pelisääntöjä. Mietittiin omissa pöytäryhmissä näitä ja koottiin myös ryhmän tuotos tästä aiheesta. Hyvää keskustelua ja ajatuksia tuli lapsilta tietokoneeseen liittyvistä asioista!

Onnenhelmiä myös laskettiin ja ensi viikon maanantaina on ensimmäinen tämän syksyn tähtitunti, jolle pääsevät osallistumaan 40 helmeä saavuttaneet ryhmät:D Pitkän välitunnin jälkeen pajatunti olikin vielä punaisilla ja keltaisilla, muu poppoo pääsi tihkusateessa kotiin tai ip hommiin.

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikkiin perheisiin!

Tässä alla vielä kysely solumme vastuuvanhemmilta liittyen meidän Tähdenlennon solun kyläiltoihin. Vastauksia toivotaan runsaasti 😀

https://docs.google.com/forms/d/1ml2Cuegcds_19wQE4ZGumjDebjLwwJeQ5ftBarAGTe0/viewform?usp=send_form

Terveisin Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s